Kwiat mimoza
[spb_row parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ vertical_center=”true” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_widget_area sidebar_id=”produktduzy” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_column width=”2/3″ el_position=”first”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]
Przepis na 1 porcję:
- sok z jednej marakui,
- 25 ml pomarańczowego curacao,
- pokruszone kostki lodu,
- schłodzony szampan,
- plasterek karamboli i pasek skórki z pomarańczy
Wydrążyć miąższ z marakui, przełożyć do dzbanka lub shakera, dolać curacao i dosypać nieco lodu. Wstrząsnąć aż składniki zostaną mocno schłodzone. Wlać na dno kieliszka od szampana i uzupełnić schłodzonym szampanem. Ozdobić owocami.
[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column col_bg_type=”pattern” col_parallax_image_movement=”fixed” col_parallax_image_speed=”0.5″ col_padding=”0″ col_animation=”none” col_animation_delay=”0″ width=”1/3″ el_position=”last”] [spb_image image=”12496″ image_size=”full” frame=”noframe” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ fullwidth=”no” lightbox=”yes” link_target=”_self” caption_pos=”hover” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_widget_area sidebar_id=”produktmaly” width=”1/1″ el_position=”first last”] [/spb_column] [/spb_row]