0 0
Klasyczny sos tatarski

Udostępnij w mediach społecznościowych:

lub po prostu skopiuj i udostępnij ten adres

Składniki

Składniki
1 szklanka Majonez
2 szt (na twardo) Jajko
4 szt Korniszony
1 szt Cebula
2 łyżki Kapary
garść Natka pietruszki
garść Szczypiorek
szczypta Sól
szczypta Cukier
szczypta Pieprz

Zapisz ten przepis

Musisz się zalogować lub zarejestrować żeby zapisać ten przepis w książce kucharskiej.

Klasyczny sos tatarski

Kuchnia:
  • 30 minut
  • Łatwy

Składniki

  • Składniki

Opis

Udostępnij

Kto go nie lubi do kiełbaski, czy szynki. Podstawa na świątecznym stole.

(Visited 548 times, 1 visits today)

Kroki

1
Zakończ etap

Przygotowanie sosu

Do majonezu dodajemy drobno posiekane jajka, korniszony, cebulę, natkę pietruszki, szczypiorek i przyprawy. Dokładnie mieszamy i posypujemy kaparami. Kapary można zastąpić posiekanymi marynowanymi grzybkami.

Recenzje

Nikt jeszcze nie komentował tego przepisu, użyj poniższego formularza aby zamieścić recenzję
poprzedni
Sos majonezowo – owocowy
następny
Sos Cumberland
poprzedni
Sos majonezowo – owocowy
następny
Sos Cumberland

Dodaj komentarz