0 0
Sos andaluzyjski

Udostępnij w mediach społecznościowych:

lub po prostu skopiuj i udostępnij ten adres

Składniki

Składniki
1 szklanka Majonez
2 łyżki Keczup
2 łyżki (posiekanej) Papryka konserwowa
szczypta Sól
szczypta Cukier puder
szczypta Pieprz
szczypta Pieprz cayenne

Zapisz ten przepis

Musisz się zalogować lub zarejestrować żeby zapisać ten przepis w książce kucharskiej.

Sos andaluzyjski

Właściwości:
    Kuchnia:
    • 30 minut
    • Łatwy

    Składniki

    • Składniki

    Opis

    Udostępnij

    Idealny i łatwy w przygotowaniu sos do przystawek oraz mięs z kurczaka.

    (Visited 357 times, 1 visits today)

    Kroki

    1
    Zakończ etap

    Przygotowanie sosu

    Wszystkie składniki mieszamy, przyprawiamy tak, by sos miał konsystencje kremu i zdecydowanie ostry smak.

    Recenzje

    Nikt jeszcze nie komentował tego przepisu, użyj poniższego formularza aby zamieścić recenzję
    poprzedni
    Sos chrzanowo – jabłkowy
    następny
    Sos majonezowo – owocowy
    poprzedni
    Sos chrzanowo – jabłkowy
    następny
    Sos majonezowo – owocowy

    Dodaj komentarz