0 0
Zupa z jarzyn z łazankami

Udostępnij w mediach społecznościowych:

lub po prostu skopiuj i udostępnij ten adres

Składniki

1 opakowanie Makaron Łazanki
1 opakowanie Mrożona mieszanka warzyw 7 lub 9 składników
Oliwa z oliwek
1 sztuka Cebula mała
Śmietanka
Sól
Pieprz
Bazylia
do posypania Koperek

Zapisz ten przepis

Musisz się zalogować lub zarejestrować żeby zapisać ten przepis w książce kucharskiej.

Zupa z jarzyn z łazankami

Kuchnia:
  • Łatwy

Składniki

Opis

Udostępnij

Przepis nadesłany przez naszą czytelniczkę Katarzynę F. Smaczna i niezwykle kolorowa zupa z jarzyn z łazankami. Dzięki bazylii bardzo aromatyczna. Polecamy.

(Visited 848 times, 1 visits today)

Kroki

1
Zakończ etap

Przygotowanie:

Warzywa ugotuj w garnku, aż będą miękkie. Łazanki ugotuj osobno w lekko osolonej wodzie, odcedź. Dokładnie wypłucz pod bieżącą, zimną wodą. Gdy warzywa będą już miękkie, dodaj kilka świeżych listków bazylii, możesz dać ząbek czosnku. Przypraw do smaku solą, pieprzem. Wlej śmietankę. Dodaj łazanki.

Smacznego !

Recenzje

Nikt jeszcze nie komentował tego przepisu, użyj poniższego formularza aby zamieścić recenzję
poprzedni
Tarta cytrynowa z BEZĄ
następny
Krem z cytryn
poprzedni
Tarta cytrynowa z BEZĄ
następny
Krem z cytryn