0 0
Sos włoski

Udostępnij w mediach społecznościowych:

lub po prostu skopiuj i udostępnij ten adres

Składniki

100 ml Oliwa z oliwek
3 ząbki Czosnek
3 łyżki Cebula drobno posiekana
5 łyżek Czerwona papryka drobno posiekana
1 łyżeczka Cukier puder
3 łyżki Ocet winny
1/2 łyżeczki Tymianek
1/2 łyżeczki Bazylia
1/2 łyżeczki Majeranek
Sól
Pieprz

Zapisz ten przepis

Musisz się zalogować lub zarejestrować żeby zapisać ten przepis w książce kucharskiej.

Sos włoski

Kuchnia:
  • Łatwy

Składniki

Opis

Udostępnij

Polecamy przepis na sos włoski. Idealny do wszelkiego rodzaju sałat i innej zieleniny. Dzięki duże ilości ziół jest bardzo aromatyczny.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Kroki

1
Zakończ etap

Przygotowanie:

Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj. Wstaw sos na całą noc do lodówki, by zioła rozwinęły swój aromat. Idealny do sałatek.

Recenzje

Nikt jeszcze nie komentował tego przepisu, użyj poniższego formularza aby zamieścić recenzję
poprzedni
Sos z sera pleśniowego
następny
Sos bananowy
poprzedni
Sos z sera pleśniowego
następny
Sos bananowy