0 0
Sałatka z kapusty

Udostępnij w mediach społecznościowych:

lub po prostu skopiuj i udostępnij ten adres

Składniki

1/2 główki Kapusta młoda
1 sztuka Marchew
3 sztuki Jabłka
2 łyżki Rodzynki sparzone
1 sztuka Por mały, tylko biała część
1/2 sztuki Cytryna
2 łyżki Oliwa z oliwek
2 łyzki Zimna woda
Sól
Pieprz
do smaku Cukier waniliowy

Zapisz ten przepis

Musisz się zalogować lub zarejestrować żeby zapisać ten przepis w książce kucharskiej.

Sałatka z kapusty

Kuchnia:
  • Łatwy

Składniki

Opis

Udostępnij

Wyśmienita i bardzo zdrowa. Sałatka z kapusty. Idealny dodatek do mięs w sosie. Wypróbuj nasz przepis. Życzymy smacznego.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Kroki

1
Zakończ etap

Przygotowanie:

Kapustę i pora drobno szatkujemy, marchewkę trzemy na tarce w grube prążki, a jabłko kroimy w drobne paseczki. Cytrynę szorujemy, ścieramy skórkę — drobniutko. Mieszamy olej z wodą, nie odwrotnie, dodajemy skórkę, sok z cytryny i cukier. Mieszamy, podajemy do klopsików w sosie.

Recenzje

Nikt jeszcze nie komentował tego przepisu, użyj poniższego formularza aby zamieścić recenzję
poprzedni
Sałatka purpurowa
następny
Placek z pieczarkami
poprzedni
Sałatka purpurowa
następny
Placek z pieczarkami