0 0
Śmietankowy sos chrzanowy

Udostępnij w mediach społecznościowych:

lub po prostu skopiuj i udostępnij ten adres

Składniki

250 g Śmietanka 30%
2 łyżki Ocet winny
4 łyżki Chrzan tarty
Pieprz
Sól
Cukier

Zapisz ten przepis

Musisz się zalogować lub zarejestrować żeby zapisać ten przepis w książce kucharskiej.

Śmietankowy sos chrzanowy

Kuchnia:
  • Łatwy

Składniki

Opis

Udostępnij

Łatwy w przygotowaniu i delikatny. Sos śmietankowo — chrzanowy pasuje do każdego rodzaju mięs i zimnych przekąsek. Wykorzystaj ten przepis.

(Visited 54 times, 1 visits today)

Kroki

1
Zakończ etap

Przygotowanie:

Ubij mikserem schłodzoną śmietankę. Przypraw solą, pieprzem, łyżeczką cukru i octem. Ubijaj jeszcze przez chwilę. Dodaj do śmietany utarty chrzan, wymieszaj.

Recenzje

Nikt jeszcze nie komentował tego przepisu, użyj poniższego formularza aby zamieścić recenzję
poprzedni
Gorący sos chrzanowy
następny
Sos La salsa verde
poprzedni
Gorący sos chrzanowy
następny
Sos La salsa verde