0 0
Sos La salsa verde

Udostępnij w mediach społecznościowych:

lub po prostu skopiuj i udostępnij ten adres

Składniki

1 pęczek Natka pietruszki
4 ząbki Czosnek
2 sztuki Jajko na twardo
2 łyżki Kapary
3 filety Anchois
1 sztuka Ogórek kiszony
1 łyżka Ocet winny
6 łyżek Oliwa z oliwek
Sól
Pieprz

Zapisz ten przepis

Musisz się zalogować lub zarejestrować żeby zapisać ten przepis w książce kucharskiej.

Sos La salsa verde

Kuchnia:
  • Łatwy

Składniki

Opis

Udostępnij

Mięso podane z sosem to idealne połączenie. Sos la salsa verde, wybitny i niesamowicie smaczny. Polecany do mięs z rosołu. Smacznego.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Kroki

1
Zakończ etap

Przygotowanie:

Posiekaj bardzo drobno wszystkie składniki i utrzyj w misce. Sos powinien być dość gładki. Osól i popieprz.

Wlewaj powoli oliwę, aż powstanie gęsty sos. Przypraw octem. Jeśli nie lubisz smaku oliwy, dopraw olejem z orzechów

Recenzje

Nikt jeszcze nie komentował tego przepisu, użyj poniższego formularza aby zamieścić recenzję
poprzedni
Śmietankowy sos chrzanowy
następny
Bollito misto
poprzedni
Śmietankowy sos chrzanowy
następny
Bollito misto
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here