Składniki
-
1 pęczek Natka pietruszki
-
4 ząbki Czosnek
-
2 sztuki Jajko na twardo
-
2 łyżki Kapary
-
3 filety Anchois
-
1 sztuka Ogórek kiszony
-
1 łyżka Ocet winny
-
6 łyżek Oliwa z oliwek
-
Sól
-
Pieprz
Opis
Mięso podane z sosem to idealne połączenie. Sos la salsa verde, wybitny i niesamowicie smaczny. Polecany do mięs z rosołu. Smacznego.
(Visited 23 times, 1 visits today)
Kroki
1
Zakończ etap
|
Przygotowanie:Posiekaj bardzo drobno wszystkie składniki i utrzyj w misce. Sos powinien być dość gładki. Osól i popieprz. Wlewaj powoli oliwę, aż powstanie gęsty sos. Przypraw octem. Jeśli nie lubisz smaku oliwy, dopraw olejem z orzechów |