Udostępnij Bigos staropolski Czas gotowania:2 godziny Dania główne Polska Bigos jest tradycyjną potrawą charakterystyczna dla polskiej i litewskiej kuchni, a jego historia sięga XVI wieku. Mówi się, ze w każdym domu bigos smakuje inaczej. I faktycznie nie ma jednego... Redaktor Przepis-y.pl 28 marca 2016 Lubię 0 Więcej Komentarz 296 odsłony
Udostępnij Szynka pieczona Czas gotowania:2 godziny i 30 minut Dania główne Przekąski i przystawki Przepisy na Wielkanoc Polska Domowa pieczona szynka, idealna na zimno jako wędlina na kanapki. Redaktor Przepis-y.pl 14 marca 2016 Lubię 0 Więcej Komentarz 1 268 odsłony
Udostępnij Dobry pasztet domowy Czas gotowania:2 godziny Przekąski i przystawki Przepisy na Wielkanoc Polska Bardzo dobry przepis na to by mieć domowy pasztet. Komentarz 7 533 odsłony
Udostępnij Pieczeń cielęca a’la sarna Dania główne Polska Przepyszna pieszczeń cielęca, a’la sarna wyjątkowy smak podkreśli każdy uroczysty obiad. Komentarz 280 odsłony