fbpx
0 0
Sałatka do chrupania

Udostępnij w mediach społecznościowych:

lub po prostu skopiuj i udostępnij ten adres

Składniki

1 główka Sałata zielona
1 sztuka Awokado
150 g Boczek
100 g Ser cheddar
2 łyżki Ocet ziołowy
3 łyżki Oliwa z oliwek
Sól
Pieprz
garść siekanego Koperek

Zapisz ten przepis

Musisz się zalogować lub zarejestrować żeby zapisać ten przepis w książce kucharskiej.

Sałatka do chrupania

Kuchnia:
  • Łatwy

Składniki

Opis

Udostępnij

Wyjątkowo smaczna i lekka. Odpowiednia na zdrową przekąskę. Sałatka do chrupania to przekąska dla całej rodziny na wspólny wieczór, Wypróbuj nasz przepis.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kroki

1
Zakończ etap

Przygotowanie:

Pokrój awokado i ser w kostkę, a sałatę poszarp na kawałki. Na suchej patelni podsmaż płatki boczku. Utrzyj winegret z octu, oliwy, soli i pieprzu. Wymieszaj wszystkie składniki, polej winegretem i zaraz podawaj.

Recenzje

Nikt jeszcze nie komentował tego przepisu, użyj poniższego formularza aby zamieścić recenzję
poprzedni
Sałatka Benjamin
następny
Sałatka purpurowa
poprzedni
Sałatka Benjamin
następny
Sałatka purpurowa