0 0
Batony kokosowe z awokado – bez pieczenia

Udostępnij w mediach społecznościowych:

lub po prostu skopiuj i udostępnij ten adres

Składniki

1 i 1/2 szklanki Wiórki kokosowe
3-4 łyżki Miód
4 łyżki Olej kokosowy
1 szt Awokado dojrzałe
Składniki na polewę (opcjonalnie):
1/4 szklanki Olej kokosowy
2 łyżki Miód
1/4 szklanki Ciemne kakao

Zapisz ten przepis

Musisz się zalogować lub zarejestrować żeby zapisać ten przepis w książce kucharskiej.

Batony kokosowe z awokado – bez pieczenia

Kuchnia:
  • Łatwy

Składniki

  • Składniki na polewę (opcjonalnie):

Opis

Udostępnij

Zdrowe i pożywne batoniki kokosowe z awokado bez pieczenia. Przepis nadesłany przez naszą czytelniczkę Agnieszkę Z. Koniecznie musicie wypróbować ten przepis.

(Visited 54 times, 1 visits today)

Kroki

1
Zakończ etap

Przygotowanie:

Wszystkie składniki należy ze sobą wymieszać blenderem, można też zrobić to ręcznie. Blaszkę wykładamy papierem do pieczenia i wylewamy na nią masę. Wkładamy do zamrażarki. Jeśli przygotowaliście polewę to udekorujcie deser przed włożeniem. Po 45 minutach można jeść.

Recenzje

Nikt jeszcze nie komentował tego przepisu, użyj poniższego formularza aby zamieścić recenzję
poprzedni
Kryształek
następny
Tarta jaglana z pomidorami i szpinakiem
poprzedni
Kryształek
następny
Tarta jaglana z pomidorami i szpinakiem