0 0
Salami z pomidorami i fetą

Udostępnij w mediach społecznościowych:

lub po prostu skopiuj i udostępnij ten adres

Składniki

4 sztuki Pomidor
220 g Ser Feta
360 g Salami w kawałku
2 ząbki Czosnek
2 płaskie łyżeczki Oregano

Zapisz ten przepis

Musisz się zalogować lub zarejestrować żeby zapisać ten przepis w książce kucharskiej.

Salami z pomidorami i fetą

Kuchnia:
  • 20 minut
  • Łatwy

Składniki

Opis

Udostępnij

Przepis nadesłany przez naszą czytelniczkę Panią Magdalenę S. Imprezowa przystawka Salami z pomidorami i fetą, łatwa w przygotowaniu i bardzo smaczna. Polecamy.

(Visited 39 times, 1 visits today)

Kroki

1
Zakończ etap

Przygotowanie:

Salami, pomidory i ser feta kroimy w grubsze plastry. Oliwę mieszamy z posiekanym czosnkiem oraz oregano. Wszystkie składniki układamy w kolejności: salami, pomidor i feta, polewamy wcześniej przygotowaną smakową oliwą.

Recenzje

Nikt jeszcze nie komentował tego przepisu, użyj poniższego formularza aby zamieścić recenzję
poprzedni
Pasztecik jajeczno – pieczarkowy
następny
Zapiekane ziemniaki z ogórkiem kiszonym
poprzedni
Pasztecik jajeczno – pieczarkowy
następny
Zapiekane ziemniaki z ogórkiem kiszonym