0 0
Wegańskie muffiny z marchewką

Udostępnij w mediach społecznościowych:

lub po prostu skopiuj i udostępnij ten adres

Składniki

150 g Daktyle
200 ml Mleko
200 ml Olej
200 g Mąka owsiana
2 łyżki Proszek do pieczenia
1/4 łyżeki Cynamon

Zapisz ten przepis

Musisz się zalogować lub zarejestrować żeby zapisać ten przepis w książce kucharskiej.

Wegańskie muffiny z marchewką

Kuchnia:
  • Średni

Składniki

Opis

Udostępnij

Wegańskie muffiny z marchewką z przepisy przesłanego przez naszą czytelniczkę Agnieszke Z. są idealne jako smaczna i lekka przystawka. Koniecznie musicie przygotować danie na bazie tego przepisu.

(Visited 32 times, 1 visits today)

Kroki

1
Zakończ etap

Przygotowanie:

Daktyle należy zalać wrzątkiem i zaparzać przez 10 minut. Następnie zmiksować je na drobne kawałki razem z marchewką. Można do tego użyć blendera lub maszynki do mielenia mięsa. Zmielone składniki wymiesza z pozostałymi. Piec około 30 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Muffiny wyjąć z papilotek dopiero jak wystygną bo gorące są zbyt miękkie.

Recenzje

Nikt jeszcze nie komentował tego przepisu, użyj poniższego formularza aby zamieścić recenzję
poprzedni
Wegańska pizza na brokułowym spodzie
następny
Słodki sos chili
poprzedni
Wegańska pizza na brokułowym spodzie
następny
Słodki sos chili