0 0
Mozzarella z łososiem

Udostępnij w mediach społecznościowych:

lub po prostu skopiuj i udostępnij ten adres

Składniki

4 szt Ser mozzarella
100 g Łosos wędzony na zimno w plastrach
1/2 szt Cytryna
1/2 łyżeczki Mielona kolendra
1 pęczek Koperek

Zapisz ten przepis

Musisz się zalogować lub zarejestrować żeby zapisać ten przepis w książce kucharskiej.

Mozzarella z łososiem

Kuchnia:
  • 20 minut
  • Łatwy

Składniki

Opis

Udostępnij

Mozzarella z łososiem to jedna z najbardziej wykwintnych przystawek dodatkowo na pewno wyjątkowo smaczna. Idealna na specjalne okazje, ale i spotkania z przyjaciółmi. Spróbuj tego przepisu.

(Visited 43 times, 1 visits today)

Kroki

1
Zakończ etap

Przygotowanie:

Pokrój łososia w cienkie płatki. Skrop sokiem z cytryny, posyp kolendrą. Przekrój każdą gomółkę mozzarelli na pół, nadziej plasterkami łososia. Wetknij kilka gałązek koperku i podaj z gorącymi tostami.

Recenzje

Nikt jeszcze nie komentował tego przepisu, użyj poniższego formularza aby zamieścić recenzję
poprzedni
Wiśnie w occie
następny
Tort orzechowy
poprzedni
Wiśnie w occie
następny
Tort orzechowy

Dodaj komentarz