0 0
Aromatyczne masło do ryb

Udostępnij w mediach społecznościowych:

lub po prostu skopiuj i udostępnij ten adres

Składniki

150 g Masło
1/2 łyżeczki Bazylia
1/2 łyżeczki Tymianek
1/2 łyżeczki Majeranek
1/2 łyżeczki Mielona kolendra
1 łyżeczka Skórka cytrynowa
3 łyżki Sok z cytryny
szczypta Sól
szczypra Cukier
szczypta Pieprz

Zapisz ten przepis

Musisz się zalogować lub zarejestrować żeby zapisać ten przepis w książce kucharskiej.

Aromatyczne masło do ryb

Kuchnia:
  • Łatwy

Składniki

Opis

Udostępnij

Aromatyczne masło do ryb z wody, rusztu i pieczonych w foli. Wykorzystaj ten przepis i spraw by twoje dania nabrały niepowtarzalnego aromatu.

(Visited 21 times, 1 visits today)

Kroki

1
Zakończ etap

Przygotowanie:

Jeśli mamy świeże zioła, należy je umyć i bardzo drobno posiekać (masło będzie znakomite). Suszone zioła trzeba pokruszyć w moździerzu. Ucieramy miękkie masło z ziołami, skórką cytrynową, sokiem cytrynowym, szczyptą soli, cukru i pieprzu. Rozsmarowujemy masło na folii aluminiowej i razem rolujemy. Wstawiamy na godzinę do lodówki. Potem odwijamy z folii i kroimy.

Recenzje

Nikt jeszcze nie komentował tego przepisu, użyj poniższego formularza aby zamieścić recenzję
poprzedni
Podchmielona gęś
następny
ŁOSOŚ z brzoskwiniowym sosem
poprzedni
Podchmielona gęś
następny
ŁOSOŚ z brzoskwiniowym sosem