0 0
Bąbelkowa gorycz

Udostępnij w mediach społecznościowych:

lub po prostu skopiuj i udostępnij ten adres

Składniki

50 ml Campari
50 ml Sok pomarańczowy
Kostki lodu drobno pokruszone
Szampan

Zapisz ten przepis

Musisz się zalogować lub zarejestrować żeby zapisać ten przepis w książce kucharskiej.

Bąbelkowa gorycz

Kuchnia:
  • Łatwy

Składniki

Opis

Udostępnij

Słodko – gorzkie campari doskonale smakuje z sokiem pomarańczowym oraz szampanem. Bąbelkowa gorycz to właśnie przepis ta to połączenie.

(Visited 59 times, 1 visits today)

Kroki

1
Zakończ etap

Przygotowanie:

Campari, sok pomarańczowy i drobni pokruszone kostki lodu wstrząsnąć, aż zostaną silnie schłodzone i przelać do kieliszka od szampana. Uzupełnić szampanem.

Recenzje

Nikt jeszcze nie komentował tego przepisu, użyj poniższego formularza aby zamieścić recenzję
poprzedni
Royal
następny
Zapiekanka z Alzacji
poprzedni
Royal
następny
Zapiekanka z Alzacji
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here