0 0
Sos La salsa verde

Udostępnij w mediach społecznościowych:

lub po prostu skopiuj i udostępnij ten adres

Składniki

1 pęczek Natka pietruszki
4 ząbki Czosnek
2 sztuki Jajko na twardo
2 łyżki Kapary
3 filety Anchois
1 sztuka Ogórek kiszony
1 łyżka Ocet winny
6 łyżek Oliwa z oliwek
Sól
Pieprz

Zapisz ten przepis

Musisz się zalogować lub zarejestrować żeby zapisać ten przepis w książce kucharskiej.

Sos La salsa verde

Kuchnia:
  • Łatwy

Składniki

Opis

Udostępnij

Mięso podane z sosem to idealne połączenie. Sos la salsa verde, wybitny i niesamowicie smaczny. Polecany do mięs z rosołu. Smacznego.

(Visited 21 times, 1 visits today)

Kroki

1
Zakończ etap

Przygotowanie:

Posiekaj bardzo drobno wszystkie składniki i utrzyj w misce. Sos powinien być dość gładki. Osól i popieprz.

Wlewaj powoli oliwę, aż powstanie gęsty sos. Przypraw octem. Jeśli nie lubisz smaku oliwy, dopraw olejem z orzechów

Recenzje

Nikt jeszcze nie komentował tego przepisu, użyj poniższego formularza aby zamieścić recenzję
poprzedni
Śmietankowy sos chrzanowy
następny
Bollito misto
poprzedni
Śmietankowy sos chrzanowy
następny
Bollito misto