Składniki
- 
                                          4 szt Jabłka
- 
                                          1 łyżeczka Cynamon
- 
                                          Składniki na kruszonkę:
- 
                                          90 g Masło
- 
                                          130 g Mąka
- 
                                          70 g Cukier
Opis
Jabłka pod kruszonką są łatwe i szybkie w przygotowaniu. Mało ciasta i dużo jabłek to deser idealny. A jeszcze podane na ciepło smakują wyśmienicie. Kto nie jadł koniecznie musi spróbować 😉
(Visited 2 369 times, 1 visits today)
                                  Kroki
| 1 Zakończ etap | Wykonanie ciasta:Jabłka obrać ze skórki, usunąć gniazda nasienne, pokroić na mniejsze kawałki. Umieścić kawałki jabłek na blaszce, posypać cynamonem. | 




 
                 
                




komentarz Ukryj komentarze
Mniam