0 0
Wiosenna zupa Bigosówka

Udostępnij w mediach społecznościowych:

lub po prostu skopiuj i udostępnij ten adres

Składniki

2 litry Woda
300 g Pierś z indyka
1/2 główki Młoda kapusta
4 szt Ziemiaki młody
200 g Koncentrat pomidorowy
1 szt Cebula średnia
Sól
Pieprz
Liść laurowy
Ziele angielskie

Zapisz ten przepis

Musisz się zalogować lub zarejestrować żeby zapisać ten przepis w książce kucharskiej.

Wiosenna zupa Bigosówka

Kuchnia:
  • Łatwy

Składniki

Opis

Udostępnij

Wiosenna zupa Bigosówka to jeden z autorskich przepisów naszych czytelników. Przepis nadesłała do nas Katarzyna O. Koniecznie musicie wypróbować.

(Visited 440 times, 1 visits today)

Kroki

1
Zakończ etap

Przygotowanie:

Pierś kroimy w kostkę, wrzucamy na wrzatek, kapustę szatkuje drobno, cebula w pióra, ziemniaki w kostkę .. Do wywaru mięsnego dodaje liść, dodaje liść ziele, oraz warzywa.. Gotuje ok 15 min, wlewamy przecier. Doprawiamy.. Jeżeli kochasz to co zielone, dodaj koperek. Wiosenna zupa bigosowa.. Gotowa! Smacznego

Owczarek

Recenzje

Nikt jeszcze nie komentował tego przepisu, użyj poniższego formularza aby zamieścić recenzję
poprzedni
Wątróbka duszona z warzywami
następny
Tagliatelle z tuńczykiem w sosie śmietanowym
poprzedni
Wątróbka duszona z warzywami
następny
Tagliatelle z tuńczykiem w sosie śmietanowym